Burnt Sienna Don't Stop Believin'

"RÖJA"

Burnt Sienna Don't Stop Believin' "RÖJA"

Född: 2017-08-02

Mamma: Burnt Sienna Red Spring

Pappa: SE UCH Shahnadir Caliber

Mankhöjd: 48.5cm

Färg: Brindle med vita tecken

Uppfödare: Lisa Winder, Burnt Sienna

 

Titlar:

Inga än så länge..

Tävlingsresultat:

Rallylydnad nybörjarklass 2018-07-11, diskad.

Rallylydnad nybörjarklass 2018-07-11, 14p. Placering 27/37.

Rallylydnad nybörjarklass 2018-09-15, diskad.

Rallylydnad nybörjarklass 2018-09-15, 43p. Placering 8/10.

Rallylydnad nybörjarklass 2020-07-23, 78p. Placering 16/25.

Rallylydnad nybörjarklass 2020-07-23, diskad.

Utställningsresultat:

Excellent x3 i juniorklass

Hälsa:

Rygg: Röja har röntgat nedre delen av ryggen och har ingen extra kota eller på annat sätt något som avviker från det normala.

Hjärta: ?

Ögon: ?

Patella: ?

Länk till Röjas stamtavla hittar du här.

Röja är flockens lyckopiller och energiknippe. Hon är en riktig liten clown samt en oerhört uppfinningsrik tjej. Hon hittar väldigt ofta smarta lösningar på problem hon stöter på. En mer uppfinningsrik hund har jag aldrig varit med om! Hon älskar att träna tillsammans med mig, det spelar ingen roll om det är viltspår, rallylydnad eller nosework, hon gör alltid sitt bästa och har en enorm entusiasm. När hon inte tränar eller är "på gång" så är hon den absolut mysigaste hunden. Hon vill alltid vara nära, ligga eller sitta i knät eller bara kramas en lång stund. Hon är min lilla följeslagare och vill ständigt vara vid min sida. 

Hon har oerhört mycket karaktär, en färgstark personlighet med stark egen vilja. Hon är inte den typen av hund som går att tvinga till något, hon måste vilja det. Vilket absolut inte är ett problem om man vet vilka knappar som ska tryckas på.

Hon pratar väldigt mycket, inte överdrivet mycket med skall, utan hon pratar med flera andra olika läten. Ylanden, morr-prat och något annat läte som är svårt att sätta i en kategori. Hon är väldigt tydlig med vad hon vill, både med kroppsspråk och ljudsignaler. Hon är en helt magisk hund som älskar livet!

Uppställningsbilder

Röjas föräldrar och valpbilder

Blandade bilder

Hälsotester